Contact

Alle informatie die u op deze website zult vinden is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij hebben daarvoor gebruik gemaakt van informatie die vrij op het internet toegankelijk is en van informatie die ons door derden is aangeleverd. Op de inhoud van deze informatie hebben wij dus slechts een beperkte invloed. Het kan in uitzonderlijke gevallen dan ook voorkomen dat u daarom opmerkingen over deze informatie hebt. Als dat het geval is dan horen wij dat graag van u opdat wij onze dienstverlening aan kunnen passen en kunnen verbeteren. U kunt ons uw feedback geven door gebruik te maken van het formulier op deze pagina.

Wij streven er naar om alle kinderwagen vragen binnen één werkdag te beantwoorden. Mochten wij daar niet in slagen dan zullen wij daar binnen één werkdag contact met u over opnemen.

Alle informatie op deze website, hoe zorgvuldig deze ook is samengesteld, is en blijft volledig informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.