Quinny 2011 Kinderwagens

Wat is er nu beter dan bij het goedkope kinderwagens kopen een online outlet kinderwagens winkel te bezoeken. Wat ons betreft is dat het uitzoeken van Quinny 2011 kinderwagens bij de kinderwagens outlet die u op deze website zult vinden. Niet alleen zult u dan een topmodel kinderwagen in uw bezit krijgen, u zult ook heel veel geld kunnen besparen bij de aankoop.

De Quinny 2011 kinderwagens die de online outlet winkel aan biedt zijn kinderwagens die over gebleven zijn bij de groothandels en importeurs toen er een nieuw uitvoering van de modellen van Quinny op de markt gebracht werd. Deze nieuwe modellen kunnen op dat moment niet meer in de normale winkels verkocht worden dus vandaar dat kinderwagens 2011 kopen mogelijk is bij een online outlet winkel. De 2011 kinderwagens van Quinny doen echter niet onder voor de huidige versies van de bekende modellen. De verschillen tussen de ene jaargang en de andere jaargang beperken zich tot minimale aanpassingen en verbeteringen en de kleur van de bekleding van de kinderwagens. Het mag dus duidelijk zijn dat een Quinny kinderwagen kopen van een vorig modeljaar u een even goede kinderwagen oplevert als het kopen van een huidig model. Het verschil is natuurlijk dat u de kinderwagen van een vorig modeljaar veel goedkoper in uw bezit kunt krijgen. U kunt dus rechtstreeks op het aankoop bedrag besparen door voor Quinny 2011 kinderwagens te kiezen en niet veel meer geld uit te geven voor het allernieuwste model in de modekleur van vandaag. Wij weten zeker dat uw kindje niet over de kleur zal klagen en andere mensen niet zullen weten dat u de kinderwagen pas onlangs hebt aangekocht en niet vorig jaar.

De Quinny kinderwagens die u kunt kopen zullen in verschillende modellen beschikbaar zijn. Alle modellen zullen echter een onderstel hebben waarin een wandelwagen inzet geplaatst kan worden maar ook een reiswieg. Door middel van een adapterset kan er zelfs een autostoeltje ingezet worden waardoor er snel even op uit gaan betekend dat u niet te veel mee hoeft te slepen en u uw kindje vanuit de auto zo op het onderstel kunt plaatsen. Het onderstel van de 2011 kinderwagens van Quinny is een wonder van techniek waar de ontwerpers goed over nagedacht hebben. Het is gemaakt van lichtgewicht aluminium buizen waardoor ook met alle meegeleverde opties het gewicht beperkt blijft. Het mooie van dit unieke ontwerp is dat er een gasveer ingebouwd is die het uitklappen van de Quinny 2011 kinderwagens vrijwel vanzelf laat gaan. Dit systeem is zo uitgekookt dat u bij het inklappen van het onderstel geen enkele moeite hoeft te doen om tegen gasveer in te werken. Hieruit blijkt wel dat de ontwerpers van de Quinny kinderwagens gebruiksgemak erg belangrijk vinden en dat is ook te zien aan de wielen van de kinderwagen. Twee grote wielen met luchtbanden aan de achterkant die voorzien zijn van vering en een centraal remsysteem zorgen voor het nodige comfort voor u en uw kindje. Aan de voorkant krijgt u bij het Quinny kinderwagen kopen één of twee zwenkwielen met vering die naar keuze vast te zetten zijn.

De Quinny 2012 kinderwagens worden veelal geleverd als combi kinderwagen waarbij u naast een wandelwagen inzet ook een reiswiegje krijgt. De wandelwagen zal niet aan het toeval over laten en bied u naast een 5-punts veiligheidsgordel en een bumperbar ook de nodige verstelmogelijkheden van de zit verkleiner waardoor uw kindje altijd optimaal in de kinderwagen past. Natuurlijk zijn de rugleuning en de voetensteun verstelbaar voor het extra comfort van uw kindje terwijl aan uw comfort is gedacht door middel van de verstelbare duwstang. Ook bieden de 2011 kinderwagens van Quinny u de mogelijkheid om de wandelwagen inzet andersom te plaatsen waardoor u uw kindje goed in de gaten kunt houden. De zonnekap complementeert het geheel en deze is ver naar beneden te doen zodat uw kindje ook in lig stand uit de zon kan blijven. Dit is ook zo bij de reiswieg van de Quinny kinderwagens waarbij de zonnekap ook ver naar beneden te doen is. De reiswieg zal compleet met matras, fleece dekentje, winddekje, regenhoes en muggennet geleverd worden. De bekleding is van dezelfde slijtvaste en eenvoudig te reinigen stof gemaakt als de wandelwagen inzet dus deze gaat lang mee. Door de meegeleverde adapterset voor een auto stoeltje is het zelfs mogelijk om ook deze op het onderstel van de Quinny 2011 kinderwagens te plaatsen. Al deze extra’s zijn niet uniek van deze of een andere jaargang maar zult u standaard aantreffen bij alle Quinny uitvoeringen. Vandaar dat wij ook rustig durven te stellen dat de Quinny 2011 kinderwagens de beste keuze zijn die u kunt maken.